Fox ve NBC'nin Savaşı


NBC yeni ara sezon takvimini açıkladıktan hemen sonra Fox akıllıca bir taktikle kendi takvimini açıkladı. Buna göre Fox, Nbc'nin Chuck'ı yayınladığı Pazartesi saatine House'u koyarak çok büyük pislik yaptı.(House'un aslında 25 Ocak'ta başlaması gerekiyordu) :( Chuck'ın reytingleri buna bağlı olarak ciddi bir şekilde düşebilir ve iptal edilebilir. Gerçi Chuck'ın 3.sezonu şu an onaylanmış olsa da sezonun ortasında pat diye iptal edilen çok dizi gördük. Umarım Chuck'da bunu yaşamayız.

Bilmeyenler için Chuck'ın iki bölüm ardarda premieri 10 Ocak Pazar günü, ondan sonrası normal olarak Pazartesi günü yayınlanacak.

Aynı şekilde Fox, Fringe dizisini de Nbc'nin Heroes'una denk gelen saate kaydırdı. Fox'un Fringe'e bu kadar güvenmesi kesinlikle çok güzel. En sevdiğim dizilerden biridir çünkü. Heroes ise son sezondaki düşüşüyle Fringe karşısında tutunamaz diye düşünüyorum. Zaten forumlarda "Bitirin artık şu Heroes'u" diye çok konu ve mesaj geçiyor. Haksız da sayılmazlar bana kalırsa. Bir zamanlar Lost'a rakip olarak gösterilen dizi, şimdi zaman bulunursa izlenen dizi oldu. En azından benim için.

Ayrıyeten Fringe, yeni başlayan Past Life dizisine yer verme amacıyla Şubat'ta tekrar ara verecekmiş. 7 haftalığına. 1 Nisan'da geri dönecekmiş. İzleyenlere duyurulur.

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.