Conan O'Brien No More! :( (Güncellendi)


GÜNCELLEME:
Bir süredir CoCo'muz, çalışanlarına da tazminat ödenmesi için çalışıyordu. Sonunda NBC'den iyi bir rakamla ve anlaşmayla ayrıldı. NBC, Conan'a 33 milyon dolar, çalışanlarına da toplamda 12 milyon dolar vermeyi kabul etti. Artık Conan'ın programını Jay Leno sunacak. Conan, son programını bu Cuma, yani 22 Ocak'ta yapacak. Programın ilk yayınına konuk olan Tom Hanks, geleneğe uyup programın son yayınına da konuk olacak.
ABC ise Conan'la ilgilenmediklerini açıkladı. Fox'dan ise şimdilik bir haber yok. Umarız Conan en kısa sürede yeni bir kanalda daha güzel bir programa başlar.
Leno ise kına yaksın artık. :(

Aslında bu yazıyı Conan O'Brien-Jay Leno-NBC üçlüsünün dedikoduları çıktığından beri yazıyorum. En son Conan'ın gideceğinin kesinleştiği haberi çıkmıştı güçlü kaynaklara göre. Tam ikna olup yayınladım yazıyı, NBC haberi yalanladı. Sildim sonra.

Finaller için Adana'ya gittiğim sıra yeni haberler düşmüş mü diye baktım ama hala daha kesinleşen bir şey yok.

Bilmeyenler için kısaca özetleyelim konuyu:


NBC, Leno'nun programını akşam 10'dan 11.30'a, Conan'ı ise 00:05'e atmak istiyor. Ama tarihinde hiçbir zaman geceye kalmamış olan Tonight Show'u geceye atmak büyük bir hakaret. O yüzden Conan, böyle bir durumda ayrılacağını belirtti.

Son geçilen haber ise şöyle:
NBC, Conan'ın ayrılması durumunda tazminat olarak vereceği 40 milyon doları vermemek için Conan'ı kontratıyla bağlayıp, 3.5 yıl hiçbir şekilde şov yaptırtmamak ile tehdit ediyor. Conan ise böyle bir durumda mahkemeye gideceğini belirtiyor.

Kapılar ardında tartışmalar böyle çirkince sürerken Conan, şovunda çok daha alaycı ve komik bir şekilde dalga geçiyor NBC ile. Hatta o kadar ileri gidiyor ki, NBC yöneticilerine resmen "salak" ve "gerizekalı" gibi ifadeler kullanıyor. E2'de izliyorsanız eğer, Conan geçen programında, programı Craigslist'te "Az Kullanılmış" olarak satılığa çıkardığını açıkladı. :) Ayrıca buradan veya aşağıdaki resimden bakabileceğiniz üzere ilanın en altına "Coldplay konser biletiyle takas edilir" yazmış. :)

 

Bana göre durum hiç iç açıcı görünmüyor. Conan, Şubat'tan itibaren aramızda olmayacak gibi. Benim gibi her gün izleyen sıkı bir Coco hayranıysanız çok üzücü bir durum. :( Umarım en kısa zamanda ya sorunlarını çözerler, ya da Conan en kısa zamanda söylentileri doğru çıkartıp Fox'da yeni şovuna başlar. Hayırlısı...

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.