Paranın Gözü Kör Olsun!

Bu kadar da açgözlü olunmaz sevgili seyirciler! Zaten 2.6 milyar dolar hasılat yapmış olan Avatar, yaklaşık 15-20 dakikalık ek sahne eklenerek önümüzdeki sonbahar tekrar vizyona girecekmiş. Alice in Wonderland gösterime girdiği için 100-200 milyon kadar bir hasılatı alamadıklarını düşünüyorlarmış. Gidemeyenler üzülmesin yani.

Daha önce birden çok kez gösterime giren Titanic'i ise 100. yıl dönümü nedeniyle 2012 baharında 3 boyutlu olarak gösterime sokacaklarmış. Oha diyor, başka da bir şey demiyoruz. Haydi olay yapmış tüm filmleri tekrar gösterime sokalım. Matrix'ten başlayalım bence. Hurt Locker'la kapatırız. :)

Yani gösterim şansı bulamayan o kadar film varken, hatta o kadar güzel film varken ayıptır. Bakalım kaç film heba olacak küçük sinemalarda bunlar yüzünden. Zaten sonbaharda gösterime girecek Avatar, yılbaşına kadar kalır artık küçük sinemalarda.

Koca İzmir'in dibindeki Aydın'a, Cinebonus olmasına rağmen Alice in Wonderland bile gelemedi 2 haftadır. Ne filmler gelmedi aslında da, en yakın örneğimiz bu. İlla indirip izleyeceğiz. Nefret ettiriyorlar kendilerinden şu sinemalar, sinemacılar.

4 Yorum Yapıldı:

Barakuda dedi ki...
burada yalnız James Cameron'a, veya yapımcılara, her kimse işte kızamam pek.. adamlar paralarını kazanacak yani, bunun için de her şeyi yapacaklar ne diyebiliriz ki.. burada asıl dikkat edilmesi gereken unsurlar sinemaların işletmeleri olabilir ancak bence.. evet çokça film gözardı ediliyor, bazılarıysa bazı şehirlere ulaşmıyor, 3d olunca türkçde dublaj şart oluyor vs.. aksaklık çok ne yazık ki.. yapacaz birşeyimiz var mı.. yok :)

Unknown dedi ki...
yapacaz birşeyimiz var mı.. yok

İşte en sinir nokta da bu. :)

Ah Michael Moore ah. Beni şirketlere ve kapitalizme düşman ediyor. Sonra sinir ola ola yine besliyoruz şirketleri. :(

Adsız dedi ki...
Merhaba,

"Alice in Wonderland" filmini izledim. Görüntü ve karakterleri biraz kasvetli buldum. Fakat ben kızımı alarak gittiğimden , daha sevimli bir çocuk filmi beklentisindeydim. 6 yaş ve altı çocuklar biraz korkabilirler.

Reyhan

Unknown dedi ki...
Güzel güzel. :) Tim Burton'dan öyle bir film bekliyordum zaten.
Ah bir de Cinebonus getiriverse şu filmi koşarak gideceğim de. :(

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.