Kısa Kısa...

* Lost'tan tanıdığımız Evangeline Lilly(Kate), Lost bittikten sonra oyunculuğu bırakacağını açıklamış. Matthew Fox(Jack) ise artık dizilerde oynamayacakmış. Filmlere ya da başka şeylere yönelmek istiyormuş. Lost bayağı yormuş galiba oyuncularımızı.

Supernatural'ın Sam'i Jared Padalecki, en son Ruby'i oynayan oyuncu Genevieve Cortese ile evlenmiş. Düğünden bir fotoğraf için tıklayın.

*  Daha önce şovunun bittiğini ve ne kadar üzüldüğümü :( haber verdiğim Conan O'Brien için internette çok büyük bir destek kampanyası başlamıştı. Katıldığım sırada 600 bin kişinin hayranı olduğu Facebook sayfası şu an 900 bin'de ve artıyor. Kısa bir süre önce ise Conan, Twitter'da hesap açtı. 24 saat içinde neredeyse 300 bin kişinin izlemeye başladığı Conan O'Brien'ın şu an yarım milyonu aşkın izleyeni var. İnanılmaz.

*  Oscar ödüllerinin favorisi The Hurt Locker'ın prodüktörlerinden biri, oy veren üyelere ve sözü geçen insanlara 500 milyon dolarlık Avatar yerine kendi filmini desteklemelerini söyleyen bir mail göndermiş. Bunun sonucunda ise ödül törenine katılması yasaklanmış. :)

Megan Fox hayatında sadece iki erkekle beraber olmuş. Haberin ilginç olması mı, yoksa ilginç gelmesinin ilginç olması mı haber değeri taşıyor, karar veremedim.

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.