Conan'dan Haberler ve Tarihin En Kötü Creep Cover'ı :)


Blogcuğumu takip ediyorsanız Conan hayranı olduğumu biliyorsunuzdur. Bir süre önce yazdığım gibi Conan'ın programı hain-şeytan-kötü-kaka Jay Leno tarafından ele geçirilmişti. Conan'ın bu yüzden başka bir kanala geçeceği belliydi. Herkes Fox diye beklerken Conan TBS'e geçti. Bizim için pek fark etmiyor tabii. :)


Bir parantez açayım. Conan en son 60 Minutes ile yaptığı röportajda kendisine program için yeterli vakit verilmediğini söylemişti. Daha önce de belirtmişti aynı şeyi. Yani 6 ayda koca şovu nasıl oturtabilirsin ki! Bunu doğrulayan bir haber düştü geçenlerde. Eski şovunu geri alan Jay Leno, aynen Conan'ın reytingini izliyor şu an. Gelip de fırtınalar estirmedi yani. Peki ne anlamı vardı o zaman diye soruyor insan. İşte o tablo:


Her neyse.

NBC ile kontratına göre Conan, ayrıldıktan sonra 6 ay kadar televizyonda şov yapamıyormuş.Conan da madem T.V'ye çıkamıyoruz, sahneye çıkarız diyerek bir Amerika turuna başladı. Turun adı da "Televizyonda Komiklik Yapması Yasal Olarak Yasaklanmıştır Turu." :) 

Conan, ekibinin alacağı tazminat için bayağı uğraşmıştı. Yeterli görmemiş olacak ki, turun geliri de ekibine gidecekmiş. Zaten bu turun ana amacı başta eski ekibine iş sağlamak ve işsiz kalanlara gelir sağlamakmış. Gözlerimizi yaşartıyor adam. :)

İlk şovlarından birinde ses kontrol yaparken Radiohead'in Creep şarkısını söylemiş. Ben önce benzetemedim ama evet, Creep. :) Görüntü ve ses iyi değil ama idare edin.

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.