NBC'den Yeni Drama: The Event (Güncellendi)


NBC'nin Sonbahar dönemi yeni dizilerinden ilk görüntüler ve bilgiler geldi. The Event, 24 tarzı aksiyon sevenlerin takip edeceği bir diziye benziyor.

Nişanlısı Leila'nın esrarengiz kayboluşunu araştıran Sean Walker, farkında olmadan Amerika tarihinin en büyük sırlarından-örtbaslarından birini ortaya çıkarıyor. 

Yeni seçilmiş Başkan'ımızın bile haberi olmayan ve gizli tutulan bu sır nedir bilemiyoruz tabii. Ancak yayınlanan videodan ve bilgilerden çıkardığımız kadarıyla gizlice tutulan mahkumlarla alakalı bu sır.

Çok gizli tutulan ve Sean tarafından deşildikçe deşilecek bu sır, insanoğlunun kaderini değiştirebilir(diyor NBC ama bu laflar, Amerikalıların kendilerini dünyanın merkezi olarak görmelerinden mi kaynaklanıyor, bilemiyorum).

İyi bir hikaye akışıyla yüksek tempoyu yakalayabilirlerse bu dizinin başarılı olacağını düşünüyorum. Nişanlı Leila rolünde, Disturbia'da izlediğimiz Sarah Roemer, Başkan Martinez rolünde Blair Underwood, alıkonulan insanların lideri gibi birşey olan Sophia'yı ise ER'dan çok aşina olduğumuz Laura Innes oynuyor.


Yayınlanan üç video yazının devamında. Özellikle ikinci video oldukça güzel.

GÜNCELLEME:
NBC, 4 dakikalık uzun mu uzun, güzel mi güzel, aksiyon filmi tadında bir fragmanını yayınladı dizinin. Yani bilmesem film diyeceğim. O yüzden kısa videoları silip sadece onu koydum. Dizi hastalarına şiddetle tavsiye olunur.

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.