George Lucas'tan Mektup


George Lucas, Lost bitiyor diye Lost'un prodüktörlerine bir mektup göndermiş. Prodüktörlerden Lindelof, dizinin finali nedeniyle yapılan partide mektubu okumuş. Şöyle:

Bu muhteşem dizi için tebrik ediyorum. Kimseye söylemeyin ama Star Wars ilk çıktığı zaman ben de (hikayenin) nasıl gideceğini bilmiyordum.  Püf noktası, başından beri herşeyi planlamış gibi yapman. Hikayeye biraz baba-çocuk sorunu koy ve başka hikayelere göndermeler yap(ya da buna saygı duruşu diyelim biz), al sana dizi!

Altı sezon boyunca hem uzay hem de zamanla uğraştınız. Bir sonraki bölümde karşıma ne çıkacağını hiç tahmin edemediğimi söylerken yalnız değilim sanırım. Şimdi sona doğru yaklaştıkça ne kadar çok şeyin önceden planlandığını ve ne kadar titizlikle herşeyi toparladığınızı görmek etkileyici. Çok özel birşey yarattınız. Dizi sona erdiği için üzülüyorum ama ikinizin sıradaki işini merakla bekliyorum.

"Bu ne biçim çeviri be! Koy da İngilizcesini okuyalım." diyenler ise şöyle buyursun:
Congratulations on pulling off an amazing show. Don't tell anyone ... but when 'Star Wars' first came out, I didn't know where it was going either. The trick is to pretend you've planned the whole thing out in advance. Throw in some father issues and references to other stories -- let's call them homages -- and you've got a series.

In six seasons, you've managed to span both time and space, and I don't think I'm alone in saying that I never saw what was around the corner. Now that it's all coming to an end, it's impressive to see how much was planned out in advance and how neatly you've wrapped up everything. You've created something really special. I'm sad that the series is ending, but I look forward to seeing what you two are going to do next.

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.