Sevimli Canavarlarımız Geri Mi Geliyor? (Güncellendi)



Daha geçen hafta mı ne Cineshoot'ta Pixar'ın, Toy Story'nin değil, Monsters Inc.'in devamını çekmesi gerektiğini söylemiştim. Tam da üstüne güzel bir haber geldi geçen gün.

Henüz resmi olarak doğrulanmasa da çok güvenilir bir kaynaktan filmin devamının çekileceği, hatta Pixar'ın şimdiden filmi 2012-2013 takvimine koyduğu haberi geldi.
İlk film Monsters Inc.'i ve 5 dalda Oscar'a aday olan Up'ı yöneten Pete Docker, ikinci filmi de yönetir diye bekliyorum. Umarım yanılmam.

Bu filmin devam haberi benim için ayrı bir önemli. Çünkü tüm bu film sevdasına, divx arşivine, herşeye başlamam bu filmle olmuştu. Hala daha bu filmin 9 yıl önce aldığım divx'i arşivimde sağlam bir şekilde yatıyor. İlginçtir, o 9 yıl önceki divx bana hala elimdeki çoğu divx filmden daha kaliteli geliyor.
Ne zaman bu filmin adını duysam geçmişe gidiyorum. :)
Umarım güzel bir devam filmi izleriz.

Pixar'ın çıkartacağı diğer devam filmleri şu an Cars 2 ve Toy Story 3. Toy Story 3'ü önümüzdeki Eylül ayında, Cars 2'yi gelecek yılın Aralık ayında izleyebileceğiz.

GÜNCELLEME:
 Biraz önce bir Pixar blogunda ilginç bir konu buldum.
Bu blogun en altında görebileceğiniz Sitemeter, insanların Google'da ne aratarak siteye geldiklerini gösteriyor.

Bu Pixar hayranlarının bloguna ise Pixar'da çalışan bir kişi, yani Pixar şirketinden biri, Google'a Monsters 2013 Pixar yazarak gelmiş. İyi yakalamışlar yani. :) Buradan devam filminin geleceğini ve 2013'te geleceğini çıkarabilir miyiz? Bir ihtimal.


2.GÜNCELLEME:
 Beklediğim gibi oldu ve Disney, Monsters Inc.'in çekileceğini resmi olarak duyurdu. Hatta vizyon tarihi bile açıklandı ancak üzücü bir tarih. 16 Kasım 2012. Bir üzücü haber de yönetmenden var. İlk filmi yöneten ve Up filmiyle Oscar alan Pete Docter, başka bir projeyle uğraştığından devam filmini çekmeyecek büyük ihtimal. Henüz hangi yönetmen ve yazarın çalışacağı açıklanmadı.

2 Yorum Yapıldı:

SirEvo dedi ki...
Yazıyı yazdım, taslakta bekliyordu. :)
Tarih biraz geç ama olsun, Monsters izlenir ya, en iyi animasyonlardan

Unknown dedi ki...
Evet, hatta en güzeli bence. :)
Ama 2012'ye kim öle kim kala. :(

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.