Kısa Kısa...


*  Yeni Star Trek filminde yıllar sonra tekrar Spock'ı oynayan, Fringe'de de ne yazık ki bir kez görebildiğimiz Leonard Nimoy, 60 yıllık kariyerini noktaladı ve emekli olduğunu açıkladı. Fringe'in bu sezonun final bölümünde son kez sahne aldı. İyi izleyin yani, bir daha göremeyeceksiniz. :) Aslında bu adam ile ilgili içimde hep bir umut vardı. The Big Bang Theory'e konuk olmasını istemiştim hep. Ne zaman izlesem aklıma gelir. Zaten gerçekleşmeyeceğini bilmeme rağmen niyeyse hayallerim yıkılmış gibi hissediyorum. Elveda Mr. Spock. Live Long And Prosper. :(

*  Daha önce haberini vermiş olduğum Avatar'ın 2.filmiyle ilgili ilk bilgi geldi. James Cameron geçen günlerde Los Angeles Times'a bir röportaj verdi. Söylediğine göre Avatar'ın 2. filmi, daha önce söylendiği gibi Pandora gibi başka bir gezegende değil, Pandora'nın okyanuslarında geçecekmiş. Yani bu, The Abyss gibi bir film izleyeceğimiz anlamına geliyor, ki izlemeyenlere tavsiye ederim. The Abyss'i ve çektiği su belgesellerini düşünürsek, harika bir su altı görsel şöleni bizleri bekliyor diyebilirim. Ayrıca filmin ilk filmin yarı fiyatına çekileceğini ve çekimlerinin de ilk filmin yarısı kadar süreceğini belirtmiş. Umarız çabuk gelir.

*  Yine daha önce belirtmiş olduğum Avatar'ın tekrar gösterime girmesi olayından Cameron röportajında bahsetti. Görsel efektleri yaratan Weta, fazladan eklenecek olan 6 dakikanın üzerinde çalışıyormuş. Ağustos'ta gösterime girecekmiş. Bu arada bugün Dvd ve Bluray'leri piyasaya çıkıyor sonunda. 4 disklik ultimate versiyonu ise Kasım'da çıkacakmış.

*  Sanırım Bad Boys filmlerinin de 3.sü gelecek. Michael Bay'in çektiği ilk ve ikinci filmler bütçelerini 7'ye ve 2'ye katlamıştı. Şu an Bay, Transformers 3 üzerinde çalıştığı için vakitler uymuyor. Ancak Martin Lawrence, yakın zamanda Michael Bay ile konuşmuş ve Bay onay vermiş. Ama bayağı belirsiz görünüyor.

*  Daha kesin bir hikayeyi Men in Black'ten vereyim. İlk iki filmin yönetmeni Barry Sonnenfeld, hem Will Smith'in hem de Tommy Lee Jones'un eski rollerine geri döndüğünü ve filmin 3 boyutlu olarak çıkacağını açıkladı. Çekimlerin falan ne zaman başlayacağı ve vizyona ne zaman gireceği ise şu an belirsiz.

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.