Kısa Kısa...

Eric Kripke
 *  Daha geçenlerde Kill Bill 3'ü çekmek istediğini söyleyen Tarantino, en kısa zamanda bir Western çekmek istediğini söylemiş. Artık ne çekerse, en kısa sürede çekmesini umuyoruz.

Nicholas Cage battıkça batıyor. 19 Mart'ta vizyona çıkması gereken Season of the Witch, gösterimden çekildi. Yeni gösterim tarihi ile çekilme nedeni verilmedi. Büyük ihtimal vizyona çıkış tarihi değil de dvd çıkış tarihi alacağız.

24'ün yıldızı Kiefer Sutherland geçirdiği bir kaza yüzünden ameliyat olacağı için Fox, çekimleri durdurdu. Ne zaman başlayacağı belli değil.

James Cameron'ın Avatar'daki prodüktörü Landau'nun röportajına göre Cameron, bu yılın sonuna doğru Avatar'daki hikayenin öncesini anlatan bir kitap yayınlayacakmış. Filmde odaklanamadığı birçok konuyu kitapta irdelemeyi düşünüyormuş.

*  CW'nun en çok rayting alan dizisi The Vampire Diaries ile çok sadık ve kendi çapında bir izleyici kitlesi olan Supernatural'ın yeni sezonları için sipariş verildi. Supernatural'ı 5 sezon olarak tasarlayan ve kıyamet konusunu 5. sezonun sonunda bitirecek olan dizinin yaratıcısı ve kalbi Eric Kripke, dizinin yürütücülüğünden ayrıldı. Prodüktör olarak devam edecek. Dizinin %80'i olan adamın ayrılmasıyla güzel Supernatural'ımızın Heroes'a dönmemesini umuyoruz.

* Supernatural'ın kamera arkası görüntüsü de bonusumuz olsun. :)

2 Yorum Yapıldı:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...
Yazıda şöyle bir cümle kullanmıştım.
”Çok ziyaretçi alan sitelerde bu durum yaşanıyor” demiş bir arkadaşımız.Maalesef internet ortamında güzel bir içerik paylaşmışsanız bilin ki sizde aynı durumda kalabilirsiniz.Bunun çok ziyaretçi ile ilgisi yok bence…"

Bu başlangıç sizin için demekki iyi paylaşımlarda bulunuyorsunuz.:)

Unknown dedi ki...
:)
Öyle umuyorum. Teşekkürler. :)

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.