Unbreakable 2 ve Die Hard 5 mi Geliyor?


Önce kısa ve zaten pek sürpriz olmayan haberi vereyim;
Bruce Willis'le ayak üstü yapılan bir röportajdan çıkan habere göre 110 milyon dolara çekilen ve 400 milyon dolara yakın hasılat yapan Die Hard'ın yeni filmi büyük ihtimal gelecek sene çekilecek.

Beni asıl heyecanlandıran haber ise Unbreakable'ın devam filmi.

2000 yılında çekilen Unbreakable(Ölümsüz) adlı film, sonradan anormal güçleri olduğunu öğrenen David Dunn'ı anlatıyordu. Çok eskiden izlediğim bu film, bayağı hoşuma gitmişti. Devam filmi olmadığını öğrenince de şaşırmıştım. Çünkü devam filmi çekmeye çok çok müsait bir konu ve filmdi.

Böyle olmasının nedeni ise yönetmen M.Night Shyamalan'ın bu filmi aslında üçleme olarak düşünmesi ve öyle yazmasıymış. Bruce Willis ile ilk fikirleri, filmin aksiyon dolu gelecek zamanlarını çekmek ve sonra hikayenin başlangıcına dönmekmiş. Ancak öyle yapmamışlar ve direkt olarak hikayenin başlangıcını çekmişler.


Gelecek ay 55 yaşını dolduracak olan Bruce Willis, Eğer Samuel Jackson yapabilirim derse, ben de yaparım diyor röportajında. Yine röportaja göre yönetmen, Samuel Jackson ile Bruce Willis'in savaşını anlatan bir film yapmayı düşünüyormuş.

Umarım bu film Die Hard'dan önce çekilir diyeceğim ama pek umudum yok. :(

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.