Ghostbusters III (2012) (Güncellendi)


Daha önce bu filmle ilgili bayağı bir haber çıkması ve yıllardır somut bir şey göremememiz nedeniyle en azından filmin bazı detayları belli olana kadar hakkında bir yazı yazmamayı düşünüyordum. Sonunda bugün güzel ve yazılmaya değer bir haber geldi.

İlk ve ikinci filmin prodüktörü ve yönetmeni olan Ivan Reitman, Mtv'ye yaptığı açıklamada Ghostbusters 3'ün yönetmenliğini yapacağını doğruladı. Yani film, en önemli etkenlerden biri olan yönetmeniyle beraber tam kadro geri dönüyor. Daha önce Spengler'ı oynayan Harold Ramis'in yönetmenlik yapacağı söylenmişti. Ne mutlu ki, doğru çıkmadı.

Bu arada Bill Murray'nin oynadığı Venkman'ın filmde bir hayalet olarak yer alacağı söylentisi var. Söylenti de değil aslında. Dana Barrett'ı oynayan Sigourney Weaver verdi bu haberi. Ama yönetmen bu haberin doğruluğuyla ilgili bir şey söylemedi.

Yönetmenin yaptığı kısa röportajı ve konuyu doğrulamasını buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Filmden haberleri bu başlığı güncelleyerek vereceğim.

GÜNCELLEME:
Bill Murray'nin Sunday Mail'e verdiği röportajda, filmde oynamasının tek yolunun, bir hayaleti oynaması olduğunu ve bu yüzden Venkman karakterinin filmde ölmüş bir Ghostbusters hayaleti olarak karşımıza çıkacağını söyledi. Yani yukarıda, yazının ilk bölümünde bahsettiğim söylentiyi doğruladı.

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.