Avatar 2 Milyar Dolar Sınırını Geçti! (2.Kez Güncellendi)


Evet, yanlış duymadınız. Avatar tam 17 günde 1 Milyar Dolar sınırını geçmiş bulunmakta. James Cameron ise iki filmi de 1 Milyar sınırını geçen ilk(ve büyük ihtimal ile çok uzun bir süre) tek yönetmen olmuş durumda.

Amerika'da 352 milyon dolar, Dünya çapında 666 milyon dolar hasılat elde eden film, şu an Titanic, The Lord Of The Rings: The Return Of The King ve Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest'in ardından 4. sırada. Tabii 17 günde 1 milyar dolar sınırını aşan bir filmin hasılatı nereye kadar gidecek, merakla bekliyoruz. Bazı sitelerde 3 milyar sınırı dolaşmaya başladı ama dilimizi yutmamak için inanmamaya çalışıyoruz. İnanın şu yazıyı yazmam bile bayağı vaktimi aldı, çünkü öyle bakıyorum rakamlara dumur olmuş bir şekilde

Allah daha iyisini bize nasip etsin, ne diyelim. :D 

GÜNCELLEME:
Avatar, bugün itibariyle 1.839 milyar dolara ulaşarak Titanic'i geçti ve tarihte en çok kazanan film oldu. 'Anasını satayım be' dediğinizi duyar gibiyim. :) Artık bir asırlık sinema tarihinin en çok kazanan ve izlenen ilk iki filmi Cameron'a ait. İnanılmaz.


2.GÜNCELLEME:
Sıktı, biliyorum ama şimdiye kadar görmediğimiz ve belki de bundan sonra biraz zor göreceğimiz bir durum olduğundan güncelliyorum. Avatar, 7. haftasında da liderliği kimseye kaptırmadı ve tam 2 milyar dolar sınırını geçti. Tam 2 milyar dolar. Yukarıda görebileceğiniz üzere yazıyı ilk yazdığımda 3 milyardan bahsetmiştim. 3 milyarı bilmiyorum ama 2.5 milyara rahat ulaşacak sanırım.
Bir de bu filmin ikincisi çekilecek. :D


2 Yorum Yapıldı:

Adsız dedi ki...
Avatar'ın devam filminde beklentiler çok daha büyük olacak, o yüzden çıktığında ilk 3'ü bile kapatabilir Cameron. Umarım devam filmlerinin o alıştığımız sekteye uğrama hadisesine rastlamayız :) ki zannetmiyorum da.. Bu teknoloji ile!

Unknown dedi ki...
Teknolojiyi bırak, Terminator 2 gibi bir devam filmini (hatta başyapıt diyebilirim film için) çekebilen bir adamdan devam filmi konusunda kuşku duymamak gerek. Dediğin gibi teknolojiyle birleşince bu deha, harika bir şey çıkacak. Ki hem bu filmin, hem de devam filminin 2 milyar doları bulacağını düşünüyorum. İnanılmaz. Bugün ya da yarın tekrar giderek bir 8 lira daha kazandıracağım o milyar dolarlara. :P

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.