Onaylar - İptaller - Yeniler

*  Çok absürd mü diyeyim, ne diyeyim bilemediğim ama yine de izlemekten vazgeçemediğim dizi Chuck, yeni sezon onayı aldı. Zaten dizi için bayağı kampanya dönmüştü sevenleri tarafından. Her ne kadar reytingleri düşük de olsa hayran kitlesi az değil. Çok sevindim habere.

*  Daha ilk bölümünden sevemediğim V de yenilenmiş. Niye ve nasıl yenilenmiş anlamadım. Öldürün şu diziyi. Özellikle şu lider kadınlarına çok gıcığım.

*  Bir yenileme de Lie To Me'den. İptal olur diye düşündüğüm ve üzüldüğüm dizi yeni sezon onayını almış. Zaten Tim Roth'un harika karakterine ayıp ederlerdi. House'la karşılaştırılacak kadar var.

*  İzlemediğim ama övgü dolu 1-2 yorumdan ve aksiyon olduğunu duyduktan sonra başlamayı düşündüğüm Human Target de yeni sezon için onay almış.

*  (Benim açımdan) Bir güzel haber de FlashForward'dan geldi. Dizi iptal oldu. Beklentileri tavan yapıp yapıp bir türlü adam akıllı birşey sunamayan dizi bana niyeyse Heroes'u hatırlatırdı. O da zamanında Lost'la karşılaştırılırdı. Peeeh!

*  Uzatıla uzatıla sakızdan beter olan ve ele ayağa düşen Heroes da iptal oldu. Çok bile geldi. Yine de zamanında az izletmedi kendini.

Justified da yenilendi. Yeni dönem dizilerinden en zevk aldığım dizilerden biri Justified. İzletiyor yani kendini. 13 bölümlük bir dizi. Bir 13 bölüm daha sipariş edilmiş. Çevirdiğim için söylemiyorum(ki çevirmesi bile zevkli), tavsiye ederim. İzlemek isterseniz de şuradaki çevirilerimle izleyebilirsiniz. :) Devam etmekteyim.

*  Bize The Big Bang Theory ve Two And A Half Men gibi dizileri sunan Chuck Lorre'dan yeni bir komedi geliyor Mike & Molly adında. Yine harika bir komedi bekliyorum bu adamdan.

J.J. Abrams'dan da yeni bir dizi geliyor. Lost'tan ve Fringe'den sonra yeni işini merakla bekliyordum bu abimizin de. Undercover isimli yeni dizisi, emeklilik yıllarından sonra tekrar göreve alınan, evli iki CIA ajanını konu alıyor. Abrams, 2004'te çekilmeye başlanan Lost'un pilot bölümünden beri ilk kez bir pilot bölümü yönetmiş. Ayrıca senaryoyu da yazmış ve prodüktörlüğünü yapmış. Büyük merakla beklemekteyim.

Ek: Yeni bayağı dizi başlıyor. Adam akıllı bir promosu, posteri falan çıkınca ekleyeceğim göze çarpanları.

1 Yorum Yapıldı:

Persephone dedi ki...
İlk bölümünden sonra bir türlü ısınamadığım, sonra çevremdeki herkesin falan izlediği ama benim yine de sevemediğim Flashforward'ın iptal olmasına sevindim sanırım. :P

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.