Yorum Köşesi: Clash of the Titans (2010)


Dün gittim filme. Okuduğum yorumlardan sonra beklentilerim eksi hanelere düşmüştü. Beklentim bu kadar düşükken niye gittim peki? 
Gnctrkcll yüzünden tabii ki. :) 3 liraya da değer diye düşündüm. :)

Daha önce bu filmin, sonradan 3 boyutlu filme çevrileceği haberini vermiştim. 3 boyutlu olarak izleyenlerin bildirdiğine göre 2 boyutlu olarak izleseniz daha iyi. Çok kötü bir çevrim olmuş. Ben şehrimde 3 boyutlu sinema olmadığından izleyemedim. Zaten baştan öyle çekilmediği için ona özel sahne de yok.
Hatta yönetmeni bile 3 boyuta çevrilmiş halinden pek hoşnut olmadığını çıtlatmış.

Filme gelirsek...

Başından itibaren aksiyonun pek düşmediği bir film. Mitolojik öğeler ve aksiyonun dozu sıkılmanızı engelliyor. Engelleyen tek şey de bu zaten. Aksiyon düştüğü an esnemeye başlıyorsunuz. Çünkü film, oyunculuk ve senaryo açısından pek zengin değil. Özellikle artık görünce kıçımızla güldüğümüz o bayat replikler bu filmde de var.(Bknz: 2012)

Daha yazacaktım ama şu an filmden aklımda tek kalanlar, Perseus'un Allah'ım Yarabbim dedirten replikleri ve filmin tam bitiş sahnesinde anlamsız bir şekilde Perseus'a verilen hediye. 
Gül gül öldük arkadaşla. :D

İşte böyle bir film Clash of The Titans. Benim gibi yapacak hiçbir şeyiniz yoksa ve sinema 3 liraysa gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Onun dışında kalsın. Birkaç ay sonra evinizde izlersiniz.

1 Yorum Yapıldı:

yek dedi ki...
Bende Gnctrkcll'den faydalandım da gittim filme. aksi taktirde 10 lira verseydim içim yanardı. :) Son dönemde izlediğim en kötü çok tanrılı filmlerden biriydi :p

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.