Kung Fu Kid (Karate Kid Çakması) (2010)


Evet, sevgili Hollywood'umuzun eski ve güzel film serilerini piç etme geleneği bu kez Karate Kid serisini vurdu. Tüm filmlerini merakla takip ettiğim Will Smith'in bu yeniden yapımda başı çekmesi beni daha da üzdü. Üstüne üstlük oğlu Jayden Smith'in karate kid'imizi oynadığını duyunca 'yapma be' diye haykırdım. Ama ölenle ölünmüyor. :) Filmi çıktığı an indirip ilk izleyen yine biz olacağız tabii.



Konusu ise şöyle;
Dre'yi oynayan Jaden Smith, iş için istemeyerek de olsa Çin'e giden annesinin(Taraji P. Henson) yanına gönderilir. Tabii Çince bilmeyen Dre ortamdan dışlanır ve yörenin kabadayıları tarafından hırpalanır. Jackie Chan'in oynadığı(tabii, başka kim oynayacak) Bay Han ise hademe olarak çalışırken Dre'nin morarmış gözünü fark eder. Kendini Li Quan Ha'nın Kung-Fu Okulu öğrencilerine karşı savunabilmesi için ona hem savunma sanatlarını, hem de Çince öğretmeyi teklif eder.

Filmin senaryosunu Will Smith'in oğluyla oynadığı ve gerçekten de güzel bir film olan The Pursuit Of Happyness filminin senaristi Chris Murphy yazmış. Pembe Panter 2'nin yönetmeni Harald Zwart yönetmiş. Filmin fragmanı ve fotoğrafları ise internete düştü.

Ayrıca belirtelim: Çok da çakma olmasın diyerek filmin ismi Kung Fu Kid oldu. Ayrıca Daniel Dre, Mistır Miyagi ise Mistır Han oldu.

Yalnız fragmanı yine de izlenebilir duruyor. Filmi ise 27 Ağustos'ta sinemalarımız da görebileceğiz. Aşağıdaki videoyu göremeyenleri buraya alalım.

1 Yorum Yapıldı:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...
Bu konudan biz bıktık onlar bıkmadı...:)

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.