Inception (2010)


Christopher Nolan'ın yeni filmi Inception, gördüğüm en gizli saklı filmlerden biri. Batman 3 yerine bu filme öncelik veren Nolan ser veriyor, sır vermiyor. Filmin konusunu bile bilmiyoruz. İnternette fragmandan ve posterlerden tahminler yürütülüyor. Filmin bütçesinin ise 200 milyon dolar olduğu söyleniyor. Ama özellikle de fragmandan gördüğüm kadarıyla The Dark Knight gibi güzel bir film bekliyorum Nolan'dan. Özellikle fragmandaki efektler görülmeye değer. Umarım haksız çıkmam.

Ek bilgi;
Leonardo DiCaprio başrolde Ceo gibi bir karakteri, Marion Cotillard (La Vie en rose, Public Enemies) karısını, Ellen Page (Juno) DiCaprio’nun yardımcısı rolünde bir üniversite öğrencisini, Joseph Gordon-Levitt DiCaprio'nun iş arkadaşını oynuyor. Ken Watanabe, DiCaprio'ya şantaj yapan, filmin kötü karakterini oynuyor. Tom Hardy (Bronson) DiCaprio'nun takımından birini oynuyor.. Cillian Murphy (Batman Begins, Sunshine) ve Michael Caine de oynayacaklarmış ama hangi karakterde oldukları belli değil.

Filmin konusunun ise en yakın tahminle şöyle olacağı belirtiliyor:
Inception, insanların akıllarına-rüyalarına girebilmeyi anlatıyor. Bunu yapabilmek için bir enjeksiyon yöntemi bulunmuş. DiCaprio ve takımı bu yöntemi kullanarak diğer karakterlerin akıllarına girmeye çalışıyor.
Afişte yazan "Your Mind Is The Scene Of The Crime" yazısı da filmin akıl ile ilgili olduğunu doğruluyor. Çıkınca göreceğiz.

Film Türkiye gösterim tarihi ise 16 Temmuz 2010.

Fragmanlar ise burada:



2 Yorum Yapıldı:

Adsız dedi ki...
Filmin Türkiye Gösterim Tarihi
16 Ekim diye gözüküyor siterlerde.
16 Temmuz 2010 olduğuna eminmisin.

Unknown dedi ki...
Box Office'in Türkiye sayfasında 16 Temmuz gözüküyor.

Daha önce Eylül-Ekim gibi tarihler görmüştüm ama şu an Temmuz gözüküyor. Ben tarihleri Box Office'ten alıyorum.

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.