Red (2010)


Filmle ilgili ilk gördüğüm fotoğraf, eline ağır makineli silah almış Helen Mirren olunca ilgimi fazlasıyla çekti tabii Red. The Queen'de Kraliçe Elizabeth'i oynayan 65 yaşındaki Helen Mirren'dan bahsediyorum. :)

Emekli olmuş bir grup CIA ajanını anlatan bir çizgi romandan uyarlanan filmi, daha önce yorumumu paylaştığım The Time Traveler's Wife'ı ve çok sevdiğim dizilerden Lie To Me'nin pilot bölümünü yöneten Robert Schwentke yönetmiş.

Kadro ise müthiş. Çok deneyimli ve izlemekten zevk aldığımız oyuncuları toplamışlar. Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich, Bruce Willis ve tatlı niyetine de Mary Louise-Parker var.

Konusu ise şöyle:
Frank, Joe, Marvin ve Victoria, zamanında CIA'in en gözde ajanlarındandır. Ancak emekli olduktan sonra sahip oldukları sırlar ve bilgilerden dolayı, CIA'in hedefleri haline gelirler. Kendilerini kurtarmak içinse CIA'in çok gizli karargâhına girip bu çok büyük komployu açığa çıkartmak zorundadırlar.

Konu ne kadar klişe görünüyorsa, fragman da o kadar güzel ve eğlenceli görünüyor. Bu aralar sürekli komik ve eğlenceli film izlediğimden ve aradığımdan mı bilinmez, sabırsızlıkla bekliyorum.

Amerika'da 15 Ekim'de çıkacakmış. Türkiye'de ise belli değil şu an.(ya da ben bulamadım.)


0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.