Kısa Kısa...

Vin Diesel, Chronicles of Riddick serisinin 3. filmi için imzayı atmış. Projede hem aktör, hem de prodüktör olarak yer alacakmış. İlk iki filmin yazarı ve yönetmeni David Twohy de dönmüş seriye.

Friday Night Lights, 5. sezonda bitiyormuş.

*  Daha önce Ben Affleck'in oynadığı Daredevil, Spider-Man gibi yeni oyuncular ve yönetmen ile yeniden çekilecekmiş. Bir senarist alınmış bile.

Terminator'un film, dvd ve tv hakları için savaşan Sony, Lionsgate ve Pacifior'dan, hiç film tecrübesi olmayan Pacifior galip çıkmıştı. Tabii bunu bilen Sony ve Lionsgate Terminator'un gelecek filmlerini yapmak için Pacifior'la anlaştı. İlk iki filmin senaryosuna yardım eden William Wisher, Terminator 5 için 24 sayfalık ve Terminator 6 için 4 sayfalık bir konsept hazırlamış.

Roland Emmerich, Isaac Asimov'un Foundation üçlemesini 3 boyutlu olarak filme çekecekmiş.

*  Msn Messenger 300 milyon kullanıcıya ulaşmış. %73'lük kullanım oranıyla en çok kullanan ülke hangisi dersiniz?

*  Microsoft, önümüzdeki iki hafta içinde 'Windows Activation Technologies Update' adlı bir güncelleme çıkaracakmış. Güncellemeyle bilinen bütün korsan yöntemler devre dışı bırakılacakmış. Dikkat! :)

*  Her biri 1 milyar dolara yakın gelir getirince Twilight'ın son filmi de Harry Potter gibi ikiye bölünecekmiş. Ama ikisi de 2011'de çıkacakmış.

*  Rob Marshall'ın son filmi Nine'da yer alan Penelope Cruz'un, Marshall'ın çekeceği yeni Pirates of the Caribbean filminde yer alması için görüşmeler sürüyormuş.

*  2005 yılının güzel filmlerinden Mr. & Mrs. Smith ve daha vizyona bile çıkmayan ve ünlü isimlerden geçilmeyen Valentine's Day'in devamı çekilecekmiş. Mr. & Mrs. Smith yeni ve daha ucuz bir oyuncu kadrosuyla çekilecekmiş

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Kuralları:

- Yorumlarınız kişiliğinizi yansıtır.
- İsimsizlik vahşi doğaya özeldir. Yorum yaparken isminizi de bahşedin.
- Türkçe'de q, w ve x harfleri yoktur.
- Noktalama işareti olmayan yazının Arapça'dan farkı yoktur.
- Yorum kutusunun altındaki "E-posta yoluyla abone ol" seçeneği ile yorum takibi yapabilirsiniz.